Despre Noi

Despre Noi

Cine Suntem


 

Sarah Farm este o companie parafarmaceutică dinamică, entuziastă dedicată ideii că o dezvoltare solidă și sănătoasă este o garanție pentru performanță și succes.
Activează ca importator și distribuitor la nivel național al produselor din gamele Sana – gamă completă de bandaje, Touch – gamă de produse antibacteriene, Qplaster – gamă diversificată de plasturi și Sana ProSport – gamă în care se regasesc produse ce oferă soluții eficiente în cazul accidentărilor ce pot apărea în momentul practicării diverselor activități sportive.
Înfiintată în anul 1998, Sarah Farm este o companie cu capital integral privat. În 2002, dă naștere conceptului Sana pe platforma produse de calitate la prețuri rezonabile și ocupă o cotă considerabilă de piață într-un timp record.
În perioada 2008 până în prezent, ajunge Nr.1 în România pe segmentul de produse antibacteriene, gama Touch fiind prima marcă ce a adus pe piața românească gelul si spray-ul antibacterian, produse atestate de Institutul Cantacuzino ca având acțiune antibacteriană, antiseptică, dezinfectantă și fungicidă, stopând răspândirea A/H1N1, MRSA, MSSA, Salmonelei, E.Coli, Streptococ și a bacteriilor de contact.
Experiența in domeniu, profesionalismul, orientarea către performanță și calitatea produselor ne-au propulsat rapid în parteneri de încredere pentru colaboratorii noștri.
În baza principiului «Cine încetează să se dezvolte, încetează sa fie bun» inovarea este “motorul’’ dezvoltării noastre.

Activitatea noastră


 

Sarah Farm este importator și furnizor de produse parafarmaceutice cu o prezența pe piața din România din anul 2002.
Distribuția se face la nivel național atât prin livrări door to door efectuate de către agenții noștri cât și prin partenerii noștri distribuitori de produse farmaceutice si parafarmaceutice.
Structura de achiziție și logistică este adaptată și organizată eficient pentru rezultate de exceptie.
Echipa noastră oferă profesionalism, promptitudine, servicii de calitate și o expertiză ireproșabilă.
Produsele din portofoliu se recomandă prin calitate la standarde europene, acestea fiind certificate de către experții Tuv Austria, în conformitate cu standardul ISO 13485 : 2012, demonstrând astfel compentențe ce se pliază pe sistemul de standardizare german.

Echipa Noastră


 

Sarah Farm reunește o echipă dinamică, proactivă și entuziastă, în permanentă dezvoltare, care acționează la unison conştienţi că doar împreună vom menţine standardele şi valorile în care credem acum şi care ne vor conduce către viitor: Performanţa și Integritatea.
Compania încurajează un climat de lucru în echipă, unde dezvoltarea personală şi experienţa fiecăruia se intersectează cu obiectivul nostru comun, acela de a satisface pe deplin nevoile clienţilor noștri.
Apreciem foarte mult lucrul bine facut și credem cu tărie că doar prin multă muncă, pasiune și determinare ne putem atinge obiectivele îndrăznețe propuse.
Seriozitatea, responsabilitatea și orientarea către performanță sunt direcțiile în care ne ghidăm activitatea.


 

Suntem dedicaţi calităţii şi siguranţei, asigurându-ne că produsele sunt de cea mai bună calitate


 

Respect față de clienți prin oferirea de produse a căror calitate este garantată


 

Respect fată de societate prin diverse acțiuni sociale si educaționale


 

Preocupările noastre principale sunt creșterea continuă a diversității si calității produselor precum si dezvoltarea logistica


 

Seriozitatea, responsabilitatea și orientarea catre performanța sunt direcțiile in care ne ghidam activitatea


 

Sprijinim și încurajăm o conduită de business bazată pe profesionalism, integritate, transparenţă, onestitate şi dedicare